Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Negyedik nap - DK iroda (ismét)

2013.05.10. 19:45 Schiffer Ferenc

A héten Molnár Csaba képviselő urat, a Demokratikus Koalíció alelnökét követem. Mint mindig, ma is kilenckor kezdtünk a DK irodájában a Lehel Téren.

Reggel a szokásos napindító értekezlettel kezdődött a nap, aminek lényegét már kifejtettem az első bejegyzésemben. Ez ismét egy órás volt, majd néhány aktivista érkezett az irodába, akikkel a május elsejei rendezvény hiányosságait, pozitívumait, illetve a legközelebbi esemény részleteit beszélték át. Ezután Csabának mennie kellet, úgyhogy a csütörtöki napra az én programom is véget ért.

Pénteken sajnos Csaba nem dolgozik, úgyhogy az árnyéktémahetem véget ért a csütörtöki nap. Ezúton is köszönöm neki a lehetőséget! 

Schiffer Ferenc

Szólj hozzá!

Címkék: Politika

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr35294251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása