Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Daru Óra (Csütörtök)

2013.05.15. 23:28 Kéki Barnabás

Ma a délelőtti érettségi után szerencsére el tudtam menni egy újabb egyetemi órára, amelynek ismételten az MG épület adott helyet. Ez egy darus autóról szólt, pontosabban magáról a daru kezelőfülkéjéről, mivel a hallgatók feladata annak pontos modellezése. Ez is egy fél éves projekt, ami lassan a végéhez közeleg (prezentáció két hét múlva szerdán) így egy igencsak előrehaladott állapotot tekinthettem meg. Ez tartalmazta az összes vizuális, illetve szerkezeti elemeket is. Mindemellett már el volt készítve az 1:1-hez arányú modell kartonból, ami sokat segített a hallgatónak a belső rész kialakításában.

Sajnos ez volt az utolsó napom, amit Kővári Zsófiával tölthettem együtt az árnyékaként, bár remélem nem csak vakon követtem, hanem hasznos segéd is voltam számára.

Szólj hozzá!

Címkék: Műszaki

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr95302282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása