Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Átrium-Vasárnap

2013.05.14. 22:47 Kollár Kata

Vasárnap reggel 8-ra mentem, hogy segíthessek berendezni az Átriumot. Nem telt túl sok időbe, amíg az egész hely animemánná nem alakult. Megjelent csomó animefan meg különféle japán egyesületektől emberek. Teaház is volt minden mindenféle szuper dolog, sok síros kisgyerek semmi orosz táncos csapat csak cuki kisgyerek meg felnőtt pikacsu. Ezután semmiben nem tudtam már segíteni. Megengedték, hogy eljöjjek, elvileg a héten fogok visszamenni beszélgetni velük összegzően. Nagyon tettszett itt lenni, szimpatikus a környezet, meg a munka is szívesen visszamennék és remélem vissza is fogok menni nyáron gyakornokoskodni. 

Szólj hozzá!

Címkék: Vendéglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr165300608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása