Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Első napom egy filmrendezővel (TV2)

2013.05.06. 23:22 Csernus Anna

Ezt a hetet Kőszegi Tamással, egy elhivatott filmrendezővel fogom tölteni, aki már számos díjat "bezsebelt" az évek folyamán és folyamatos felkérések alanya.

A mai nap folyamán a TV2 „Veled is megtörténhet!” című új sorozatának háttérmunkálataiba pillantottam be a Constantin Entertainment Hungary Kft székházában. Utána Kőszegi Tamás filmrendezővel készítettem szinopszisokat a Tarandus kiadó két új reklámfilmjéhez. A délután folyamán fotózni mentünk egy leendő képművészeti kiállítás anyagához.

A nap első pontja a készülő, 33. epizód („A harcos nagymama”) főpróbája volt. A próbahelyszín előkészítése és a castlist megszerzése után Lakos Nóra rendezővel együtt próbáltuk le az előre kiírt jeleneteket. Közben az előre kiírt fényképeket is elkészítettük a szereplőkről, amikből a film fontos kellékei lesznek majd. A képeket leadtuk a gyártási osztályon és megszerveztük a szereplők szerződéseit.

A próba után a Tarandus kiadó május végén leforgó „Bagolyvár” című reklámfilmjének szinopszisán dolgoztunk., elolvastuk a címadó művet és animációs tematikákat készítettünk elő.  

Ezek után már nem szervezett keretek között utcai embereket fotóztunk spontán élethelyzetekben, a Déli pályaudvaron és a Moszkva téren. Ezek a fényképek egy leendő képzőművészeti kiállítás részeivé válnak majd.

A holnapi nap folyamán location visitre megyünk, majd részt veszek a pre-shooting meeting című szerkesztőségi értekezleten.

Szólj hozzá!

Címkék: Művészet Média

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr865285456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása