Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Reggel a liftben

2013.05.08. 22:46 Deák Nikolett

A második nap is hasonlóan kezdődött, mint az első. Megnéztük az ügyeleten és a rendelésen készült röntgeneket és beszélgettünk a bennt fekvő betegekről. Ezek után a sebészekkel együtt elindultunk felfelé a vizitre, ahova ma a lépcső helyett lifttel indultunk. Ahogy beszálltunk a liftbe az emberek elkezdtek poénkodni azon, hogy milyen vicces lenne ha leszakadna a lift, mivel kicsit többen voltunk a megengedettnél. Erre rossz helyen állt meg a lift és így egy 10 percre beragadtunk a liftbe. Mikor kijutottunk elkezdődhetett a vizit. 

Ezt a napot nem Ringwald doktorral töltöttem, hanem egyik munkatársával Márió doktor úrral voltam. Vele a nap nagy részét a rendelőben töltöttem ahol 2 óra alatt több mint 30 beteg fordult meg. A Doktor úrtól több részletes beszámolót hallhattam betegségekről, sőt még egy egyetemi tankönyvet is előszedett nekem, hogy ábrákat nézegethessünk. Így telt el a második napom.

Szólj hozzá!

Címkék: Orvoslás

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr585290386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása