Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

ZP2

2013.05.10. 19:47 Knipfer Dóra és Babiczky Kamilla

A harmadik napon egyre kellett mennünk. 

   Igaziból ma túl sok mindent nem kellett csinálnunk. Abban tudtunk most segíteni, hogy ötleteket kellett adnunk, hogy milyen fellépők lehetnének itt a ZP-ben. De sajnos ezeknek az eredményét nem mondhatjuk el. 

Segíthettünk még abban, hogy a honlapon mit lehetne változtatni, mivel lehetne jobb, érdekesebb. De igaziból nem nagyon kellett rajta sokat variálni. 

Egy kis izgalom viszont volt a napban. Ugyanis az egyik együttesről téves információk szivárogtak ki a ZP neve alatt, és ezt a problémát meg kellett oldani. Úgyhogy megfigyelhettük azt, hogy egy ilyen helyzetet hogyan kezelnek, mi erre a megoldás. 

Megtapasztalhattuk azt is, hogy ez a munka nem csak jó dolgokkal jár. Kaptunk körülbelül 200 darab lapot, amin név; cím; születési dátum; stb. volt, és ezeket kellett Excel-be bemásolnunk. Ez nem volt annyira jó. De a munka nem csak móka és kacagás. 

Ez a napunk is érdekes volt.. 

Szólj hozzá!

Címkék: Vendéglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr905291294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása