Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

ZP utolsó nap

2013.05.10. 20:42 Knipfer Dóra és Babiczky Kamilla

A mai, egyben utolsó napon, mentorunk, Márk (ZP) sajnos csak egy pár órára ért rá, ezért elég rövid volt a nap. Gyakorlatilag folytattuk a tegnapi, Excel táblázatok feladatunkat, majd megköszöntük neki, hogy egész héten követhettük, és elbúcsúztunk.

Nagyon hasznos volt számunkra a hét, betekintést nyerhetünk fesztiválok, és rendezvények szervezési feladataiba, esetleges megoldandó problémákba, és abba, hogy mennyire sokoldalú, és pörgős ez a szakma.

Szólj hozzá!

Címkék: Vendéglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr345294317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása