Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Rendezvényszervezés

2013.05.07. 22:19 tari dori

Én erre a hétre azt választottam, hogy a rendezvényszervezést szeretném egy kicsit jobban megismerni. Így kerültem Bereznay Tamáshoz, aki a SonkaArcok-nál dolgozik. 

Szerencsémre pont ezen a hétvégén lesz a Street Food Show (http://www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20130418-itt-a-harmadik-street-food-show.html), amin ők is részt vesznek. Mivel ez hétvégén lesz, megbeszéltük hogy ma találkozunk egy rövid időre, hogy megbeszéljük a dolgokat és csütörtökön fogok nekik segíteni az előkészületekben, és péntek, szombat, vasárnap a pult mögött fogok én is segédkezni. 

A mai találkozó jó volt, Tamás bemutatott az étterem designer-ének is, aki éppen az ablakra írta fel kunkorodó betűkkel a heti menüt. Megbeszéltük vele, hogy csütörtökön hánykor és hol találkozunk, hogy segíteni tudjak a stand felállításában. 

Szólj hozzá!

Címkék: Vendéglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr335287151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása