Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

szerda az A38on

2013.05.12. 21:31 Csukas Bori

Szerdai napon, 2-re mentem a hajóra és találkoztam Sándorral. Megmutatta hogy milyen "programot" használnak  arra hogy egy koncert szervezését pontosan megszervezzék, ahol mindenki aki láthatja, aki szervező, hogy mi mennyibe kerül, hányra jön a zenekar, hánytól hányig tart majd stbstb...  Nagyon érdekes volt látni hogyan szerveznek meg mindent és hogy mennyi minden is kell akár csak egy zenekar meghívásához. 

Ezután, egy kis feladatot kaptam, ki kellett keresnem cikkeket amiket az április 30. koncert + az A38-as hajó 10 éves szülinapjáról írtak és összegyűjteni őket egy táblázatba. 

Végül pedig megbeszéltük hogy a következő koncertre elmegyek és megnézem hogy is működik mindez a valóságban.

Szólj hozzá!

Címkék: Vendéglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr325297167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása