Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Egy időre az utolsó napom

2013.05.12. 19:59 Balogh Ákos

Hát végül eljött a péntek és ezzel az utolsó árnyéktémahetes napom itt a Civil Rádiónál. Azért így az utolsó napra is akadt feladatom. A még kedden felvett interjút vágtam meg. Illetve miközben vágtam Ádám (Magyar Ádám, ő a kapcsolatom a Rádióhoz) beavatott a zenék és a szöveg összeszerkesztésének fortélyaiba. Ez összességében ki is tette a pénteki munkámat. Úgy hogy ezután csak a búcsúzkodás maradt. Mindenki nagyon rendes volt velem és én is nagyon jól éreztem magam. Főleg mert úgy tűnt valóban hozzá tudtam járulni a rádió munkájához ami jó érzés volt. Meg is beszéltük hogy majd nyáron visszamegyek és önkéntesként folytatom a technikai dolgok kitanulását. Ha minden jól megy és megtanulom a dolgokat a végén talán még egy-egy félnapos műszakot is el tudok majd vállalni. Szóval ez úton is szeretném még egyszer megköszönni a lehetőséget és a segítséget Magyar Ádámnak és nem utolsó sorban a kiképzést Szigeti Mártonnak! 

(Ui: Nagyon szerettem volna feltölteni képeket, készült pár a felvételekről és a stúdióról de valamiért nem hajlandó megnyitni őket a Blog.hu... Majd valahogy a végére járok és utólag felrakom őket.)

Szólj hozzá!

Címkék: Média

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr195296489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása