Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Átrium-Hétfő

2013.05.08. 21:15 Kollár Kata

Egyre kellett mennem az Átriumba, ahol találkoztam Koch Andreával, aki bemutatta, hogy hogyan is működik maga a hely, milyen fontosabb személyek vannak, kinek mi a feladata. Miután jobban beleláttam az egész működésébe, külön-külön leültem mindenkivel beszélgetni, hogy részletesebben is megtudjam, mivel töltik el mindennapjaikat, mi az ő fő vonal, cél, amire rá vannak állítva egy projekt, egy ünnep vagy egy pályázat keretein belül. Amiben végig követem őket ezen a héten az a vasárnapi Rajzfilmünnep megrendezése és lebonyolítása. Nagyon szép és jó japán filmek kerülnek majd a vászonra. Ez a nap inkább az információ gyűjtésről szólt, mint a munkáról.

Szólj hozzá!

Címkék: Vendéglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr265290087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása