Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Furcsa kezdés...végül a színházban

2013.05.09. 02:13 szepianna

A hetemet Hegyi Barbara színésznővel fogom tölteni. Őszintén szólva fogalmam sincs, mi akarok lenni, rengeteg dolog érdekel, mikor a patrónusok megkérdezték hová szeretnénk menni én kapásból 10 különböző foglalkozást írtam fel a nyomozótól kezdve a gyógytornászig. Szóval miért ne menjek színházba… Logikus.

Már amikor Barbarával telefonon megbeszéltük a hetet nagyon szimpatikus volt, gyorsan össze is tegeződtünk és meghívott a színházak éjszakáján, szombaton tartott Csárdáskirálynő bemutatóra a Vígszínházba.

Hát nem pont erre számítottam. Egy nyílt főpróbának volt meghirdetve a dolog, bár inkább a társulat bemutatkozásának nevezném. Volt ott minden, ami csak kell a közönségnek; híres színészek, eltervelt és nem eltervelt bakik, bugyivillantás, csajozás-pasizás, egy kis közönségbevonás énekléssel, színpadra hívással és… nos gyopárokként kellett kinőnünk a székünkből az egyik dal alatt. Csakhogy azt a dalt legalább nyolcszor énekelték el. Úgy hiszem, hasznos lesz a hét :D

(május 5)

Szólj hozzá!

Címkék: Művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr815290555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása