Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Harmadik nap az irodában

2013.05.09. 00:04 Karl Amina

A mai napot helyszíni szemlével kezdtük. Az egyik ügyvédjelölttel, Annával kimentünk a 3. kerület és Üröm határára, ahol épülni fog a vasút. Igazából kicsit izgalmasabb dologra számítottam, majdnem 2 órán keresztül 3 ingatlant mért fel egy szakértő és földmérők, hogy mekkora részt kell kisajátítani és, hogy az körülbelül az mennyit ér.  Később a szakértő elküldi az irodának az adatokat, ami alapján megírják majd az ajánlatot. A mai nap nagy része azzal ment el, hogy ilyen ajánlatokat adatlapokkal együtt küldtünk el körülbelül 100 embernek. Ma hamarabb hazajöttem, mert holnap érettségizek, de utána az irodában töltöm a délutánt.

Szólj hozzá!

Címkék: Jog

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr895290435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása