Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

kedd az A38-on

2013.05.09. 20:06 Csukas Bori

Én egészen pontosan nem tudom még mit szeretnék tanulni, de most az a tervem hogy műveszet managmentel fogok foglalkozni.Azért választottam az A38-ot mert ott nem csak koncertek, de kiállítóterem, vetítések es kultúrális programok is vannak.  Kedden délben mentem a hajóra es találkoztam Kozlov Sándorral aki az A38-as hajó sajtó-marketing részlegén dolgozik. Körbevezetett a hajón megmutatta minden részét, bemutatott mindenkinek és elmesélte a hajó "törtenetét", kik alapították stb., stb...  Érdekes volt

Szólj hozzá!

Címkék: Vendéglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr405291228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása