Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Alibim a témahétre!

2013.05.07. 21:16 Monostori Borika

Ma volt az első napom a Café Alibiben. Tegnap adószámot kértem az APEH-nél, ma már be voltam jelentve mint első munkanapomon. Reggel 10-re mentem. Rögtön adtak kötényt, körbe vezettek és bedobtak a mély vízbe. Semmi gond nem volt. Kint a placcon hárman dolgozunk, az üzletvezetővel Lacival és a másik pincérrel Dáviddal. Bent a konyhán két srác dolgozik akik Nyuszinak becéznek és Tercsi aki mosogat. Nagyjából 5 óra alatt 100 vendég fordult meg nálunk. Dávid megtanított az egyszerű dolgokra amik fontosak, hogy ne borítsam a vendég nyakába a málnalekváros vargabélest, vagy hogyan fogok meg egyszerre négy teli tányért. Tudok kávét főzni 15 féle változatban. Holnap kinyitjuk a teraszt is ami 3-szor több vendéget jelent. Ugorjatok be egy kávéra, Egyetem tér 4.alibi-cafe-egyetem-ter.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Vendéglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr415286974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása