Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Első nap a vendéglátásban

2013.05.07. 11:32 Bence Horn

Az első napon, mint majd ahogy a tobbin is, Menyhart Leót az Anker, Ankert, es Atrium (vendeglatasi reszlegenek) rész tulajdonosat kovetem. Azt valasztottam, hogy a vendeglatasnak a management reszevel ismerkedek meg inkabb, igy napi rutinjan kovetem, segitek neki amiben tudok. Persze ezeknek nagyresze targyalas, szerzodes kotesek, amibe nincsen sok beleszolasom, de igy is olyan melysegeibe engedett bele latni a szakmaba, amit maskeppen, csak mar sajam munkam altal tapasztalhatok meg legkozelebb. Es amit azert a hetkoznapi ember nem feltetlen tudhat, lathat a szakmarol, igy mar az elso nap is sokat tanultam. 

Nap menete:

-9.00 kezdes, megbeszeles masik tulajjal az ankertben valo ujjitasokrol, karbantartasokrol

-masik tulajjal valo talalkozas, okiratok alairasahoz (az egyiken en szerepeltem mint tanu!!! :F)

- FKF-el valo szerzodes kotes a szemetszallitas suriteserol

- ankerben uzleti ebed/targyalas az ankert elektronikajanak felujito uriemberrel, es az egyik tulajjal/penzugyi konzultalas

- viharszunet

- ankerbol kasszaurites, baki befizetesek, berleti dij

- ugyveddel valo konzultalas

- ellatogattunk az atriumba

- a vendeglatoi egysegek kave beszallitojaval valo talalkozas

- 18.15 en vegeztek mivel Leonak meg emailokat kellett irnia azt meg nem volt ertelme neznem

Szólj hozzá!

Címkék: Vendéglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr815286077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása