Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Nem euklideszi geometriák, megoldhatatlan problémák (III. nap)

2013.05.08. 20:55 Halpern Bence

Ma az egyetemen aulájában megrendezésre került előadáson vettem részt, amit Győry Kálmán tartott, aki matematikus lévén és közérthető összefoglalót tartott a matematikai nehéz vagy megoldhatatlan problémáiról és a fizikai vetületeiről is.

Az előadás során a teljesség igénye nélkül szó volt:

Holnap pedig kettőre megyek Az ideg- és izomrendszer elektrofiziológiai vizsgálómódszerei című előadást meghallgatni, amire szintén kíváncsi leszek, hiszen ez közvetlen az a terület, ami a legnagyobb kihívás egy művégtag készítésénél.

Szólj hozzá!

Címkék: Tudomány Műszaki

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr615290180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása