Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Szerda: Harmadik napom az IT Services-nél

2013.05.08. 18:07 Romek Nóri

Ismételten 9 re értem be. Ekkor még nem volt bent az irodában Kevin ezért Lillával töltöttem egy 20-25 percet.

Mikor megérkezett Kevin, elkezdődött egy kisebb meeting mely során a főnökével beszélgetett az előző pár nap alatt lefolyt konferenciák tapasztalatairól.

Ez után a cég „Prezi Committee”-jének keretein belül – melynek célja a jó előadást tartásának tanítása/népszerűsítése - meghallgathattunk egy előadást az infógrafikáról. Érdekes volt, és vizuális szempontból igazán lenyűgöző. Olyan extra információkkal gazdagodtam, melyeket kétlem, hogy a közeljövőben máshol lehetőségem lenne megszerezni. Mondhatnám, ez egy teljesen váratlan de kellemes meglepetés volt ez az előadás.

Többek között ezt a honlapot is figyelmünkbe ajánlotta az előadó: http://infografika.blog.hu/

Ez után, ebéd közben Kevin elmondta nekünk, hogyan is ment az előző nap Németországi tárgyalása és hogy mik a további teendők.

Majd egy telefonos tárgyalást hallgathattam végig, melyet Kevin és a „Field Services” vezetője bonyolított le egy német céggel. Ez a tárgyalás közel egy órás volt, de nagyon informatív.

Fél kettőkor eljöttem, mivel a holnapi angol érettségire kipihenten szeretnék érkezni.

De alig várom, hogy holnap folytatódjon a témahetem.

Utóirat: Mivel az épületen belül tilos fotózni(nagyon fontos az ügyfelek védelme és ez által a titoktartás), csak az infóparkról tudok képet közölni veletek:

(Én a C épület első szintjén töltöm időm legynagyobb részét, de az egész C épületet az IT Services foglalja el)

 

00.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Gazdaság

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr555288368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása