Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

DJ/dobos kovetes 2. es 3. nap

2013.05.08. 21:22 Lambert Fernando

Nincsenek ekezetes betuk a billentyuzetemen es ezert elore is bocsanatot kerek, ha nehez elolvasni ebbol kifolyolag

A tegnapi napon a kedves "kovettettetom" elmagyarazta, hogy, hogy is kezdett el DJ-skedni valamint hogyan jutott el a meglevo poziciojaba. Nagy merteku belatast nyertem beszelgetesunk soran egy DJ eletebe es kotelessegeinek megismeresebe. A kulfoldi es belfoldi koncertjeinek a lebonyolitasanak menetenek teren is felvilagositott, hogy, hogy s mikent mukodnek az ilyesfele fellepesek es ezeknek anyagi lebonyolitasainak meneterol is beszelt egy keveset. Az egesz zene "biznisz"rol is nagyon sokat megtudtam mivel, hogy kiderult hogy egy egeszen sikeres bandanak a dobosa, melynek nevere sajnos nem emlekszem. Meg nagyon sok zenei elettel es palyaval kapcsolatos kissebb eszrevetelt, velemenyt es megjegyzest is hozzafuzott a hosszadalmas beszelgetesunkhoz de reszletekbe inkabb nem fullasztom bele a kedves olvasot. Eppen egy uj "kissebb" albumnak a megcsinalasaba kezdett (ezt is felkeresre) es ezert mai napon "egesz nap" penzugyi ugyekkel foglalkozott es ezert mondta, hogy ma inkabb ne kovessem mivel, hogy ez sok ide oda rohangalassal jar es annyira nem erdekes. (Penzugyi ugyek alatt azt erti, hogy pl.: elintezi, hogy amikor letoltik az albumat akkor egy megadott bankzamlara menjen es ezt a bankszamlat ma csinalja meg). Ezert ma ithon maradtam es a korabbiakban tanultakat dolgoztam fel magamban.

Szólj hozzá!

Címkék: Művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr795290115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása