Mi az az Árnyék témahét?

2013. május 6-10-ig az AKG végzés előtti évfolyamán "Árnyék" témahetet tartunk. A témahét során a diákok egyenként kísérik a napi mukájukban egy-egy szakma képviselőit 5 napon keresztül. A munkájukban segíthetnek, megfigyelhetik, hogy mit is jelent az adott szakmában dolgozni. A blogon a tanulók napi beszámolói olvashatóak.

Látogatások

Péntek- HVG

2013.05.10. 23:04 hornpeti

Második napom (és egyben utolsó) reggel 10-kor kezdődött a HVG-nál. Egy órát várnom kellett az árnyékvetőmre, de hasznosan telt, mert be tudtam fejezni a HVG olvasását. Ezek után mutatott pár dolgot, mi hogy megy az irodában, majd elmentünk ebédelni. A korai ebéd után elkezdtem megírni a HVG plusz sörökről szóló cikkébe az általam megbízott flekket. Jó volt írni és két óra alatt meglett a közel húsz sor a facebookos kérdőív alapján. Ezután átküldtem a szerkesztőnek, aki megkért, hogy segítsek neki (ami egyébként rendkívül megtisztelő volt) elvégezni a csöpp felmérésemet. Ami meglepett, kiderült, hogy szó szerint benne lesz a cikkbe az én részem is, így majd olvasni is lehet az interneten (vagy meg lehet venni). Ez nagyon jó befejezése volt a hétnek és rendkívül nagyra értékelem, hogy fél nap után megtiszteltek ezzel. 

vége

Szólj hozzá!

Címkék: Média

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyektemahet.blog.hu/api/trackback/id/tr795294333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása